zondag 13 januari 2013

Kleur

Afgelopen week heb ik op bed gelegen, de wc-pot omarmt en crackers gekauwd. Kortom, buikgriep gehad. En dan komt er van breien of haken niets!

Af en toe heb ik wat rondgestruind op internet en via allerlei blogs kwam ik ontwerpen tegen van Sophie Digard, een Franse ontwerpster van gehaakte sjaals, tassen en kettingen. Peperduur, prachtig van kleur en vormgeving. Echt schitterend!
Last week I was sick with the flu...so didn't do much crafty things!
Now and then I read some blogs and somewhere I found something designed by Sophie Digard. I didn't know her, but what a lovely things she makes! Very expensive, beautiful coloured and so delicate designed, Gorgeous!

Ik heb even iets uitgeprobeerd, gewoon omdat het leuk was. Klein en zo klaar, precies iets om te doen tussen het slapen door.

In between naps I tried something small. Two Japanes Flowers, a little bit in her style. 

Morgen weer aan het werk, en er komt een ontzettend drukke periode aan!

2 opmerkingen:

 1. Ha Jo. Ja ik heb je gemist hoor, nu de griep de deur uit werken en gaan we weer verder met de breisels en zo. Mooi die bloemen, echt iets voor het voorjaar of zomeravond!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een sjaal net als deze gemaakt in grijs. Ik vind het nog zo mooi. En in deze zachte kleuren is het erg lief. Ga je nu een sjaal ervan maken?

  Wat jammer dat je de griep hebt gekregen. Het heerst op het moment maar ik hoop dat het ons voorbij gaat.

  Groetjes,
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen