woensdag 25 september 2013

WIP

WIP. Work In Progress is dat. Het wordt geloof ik tijd om eens wat af te gaan maken! Maar het beginnen met iets nieuws is zó leuk! Het borrelt ook van de ideeën in mijn hoofd, dat maakt het ook zo lastig.
Als ik aan het tellen sla dan heb ik nu, (schaamrood op de kaken) 11 projecten  liggen. Zeven brei WIPs en vier haakprojecten. Haken is voor mij een 'zomerding' op de een of andere manier, dus moet ik echt aan de slag met die zeven breiprojecten.
Work In Progress. I think it is time for me to finish some projects! But starting something new is so much fun, and my head is spinning with all those new ideas. When I start counting I'm at eleven WIPs. (Shame on me!) Seven Knits, four crochetprojects. As crochet feels like a summer activity to me, it's about time to do something about all that knitting!
Eerst iets afmaken voor ik iets nieuws start? Verstandig.. héél verstandig. Of t gaat lukken is een tweede, maar ik houd jullie op de hoogte:-) Op de foto zie je een aantal van de beautys die om afmaken schreeuwen. Een paar ook niet, want die WIPs zijn ook SPs. Snap je wel?
Finishing at least one thing before I start something new? Very very sensible thing to do. If I can hold on to that I let you know! In this picture you see a few WIPs. Not all of them, as some WIPs are SPs too. Of course they are!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten