zondag 25 november 2012

FO!

Dit bleek een 'vluggerdje' :-) Niet eerder kreeg ik iets s binnen twee weken helemaal af. Ik ben er blij mee. Hij is in de breedte gebreid (450 steken.. bijna een half uur per toer) en ben weg van de kleurtjes (Regia 4 ply Istanbul) De slierten en knoopjes maken het speels. 
This was a 'quicky':-) Never before I finshed a project in two weeks. I'm happy with how it turned out. Love the colours!

Ik ga weer starten met een geheim project. En kreeg gisteren een pakje uit Duitsland. (ie twee hebben niets met elkaar te maken trouwens)
Ik ben 'ondeugend' geweest en iets besteld wat ik erg mooi vond. Het was natúúrlijk weer een kleur die uit de collectie is genomen, vandaar de buitenlandse aankoop. Maar voor een goede prijs en ook de verzending was niet duurder dan het in Nederland is. Tja. En dan ga je voor de bijl! Het patroon dat ik had uitgezocht is niet geschikt voor deze wol/kleur, dus ik ben nog zoekende! I've started a secret project again. And recieved a parcel from Germany yesterday (those two things don't relate, by the way:-)) I misbehaved and ordered something I fell in love with. Ofcourse it was a discontinued colour again, so that's why I ordered at our neighbours. It was a good price and very  reasonable shipping, so I fell for it. Really did!

1 opmerking:

  1. je sjaal is te gek. Jaja uitverkoop en geheime projecten. Je wet het weer leuk te brengen.Hou ons op de hoogte Jo. Veel plezier met beide projecten.

    BeantwoordenVerwijderen