woensdag 17 juli 2013

Stashbusting, part 2

Naturel, het is beeldschoon. Maar die lange ronden van vasten, schulpenrand en nog meer vasten in één kleur worden wel een beetje... veel naturel.
Naturel, it is so pretty. But the long long rows of double crochet, a row of little shells and than again endless double crochet is a but much... naturel.
En aangezien ik héél veel catania katoen in mijn voorraad heb liggen, in bijna alle kleuren van de regenboog, én ik ergens een prachtig project had gezien met kleine blokjes...
When there is a lot of Catania Cotton in my stash in allmost every color I can think of, ánd I saw a lovely project involving lots of little colorful squares....
Ik zeg er niet  teveel over. Ga gewoon lekker genieten van de zomerse kleuren!
I don't tell too much about it. I'm going to enjoy the summery colors!

3 opmerkingen:

 1. Leuk!!! En ik weet al wat het gaat worden maar ik verklap niets!!

  Nice!! And i now what she make's but i dont tell it!!
  Greetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt zeker heel mooi zonnig, veel haak plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wacht met spanning voor wat dit wordt. Mooi kleuren bij elkaar. Wat ben je goed bezig met al je stash opmaken. Ik moet ook nodig wat dingen maken om mijn garen verslaving weer onder controle te krijgen maar dan zie ik weer iets moois.....Dat ken je wel denk ik.

  Ik wacht op koeler weer om lekker weer met een deken te beginnen. Het is gewoon te heet! Maar ik ben een gehakte tas aan het maken totdat het zomer over is. Ook leuk om te doen en niet al te groot.

  Groetjes,
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen